Årets tävling i golvåtervinning

Gör en insats för miljön och spara på jordens resurser - satsa på insamlingen av installationsspill av plast! Golvbranschen, GBRs tävling i golvåtervinning är i gång för alla golventreprenörer anslutna till GBR Golvåtervinning. Fina priser utlovas även i år!

Vid installation av plastgolv samlar vi idag tillsammans in ca 300 ton installationsspill per år, men potentialen är stor att samla långt mer. Majoriteten av spillet granuleras och används som råvara i nya golv. 

Första pris i tävlingen är en resa till till Ulricehamn med studiebesök på Bolons huvudkontor och fabrik där spill används som råvara i nya golv. Priset inkluderar middag med Bolons kock och övernattning i Urban House (för 6-8 personer från företaget).

Vinnarna utses av ansvariga för administrationen av GBR Golvåtervinning hos GBR och återvinningsanläggningen i Ronneby.

Mer information och anmälan till tävlingen finns här!
Endast företag som är anslutna till golvåtervinningen kan delta, för att ansluta dig till golvåtervinningen eller få mer information kring golvåtervinningen läs mer här. Sista dagen att anmäla ditt deltagande är 2017-12-31. Vinnarna kommer att utses i februari 2018 och publiceras även i tidningen Golv till Tak.